Ocene o E-Energy

 • Nik
  Kupil sem vtičnico E-Energy, da bi nekako zmanjšal račune za elektriko. Nisem pričakoval, ampak že naslednji mesec sem začel veliko manj plačevati za svetlobo. Naprava je zelo kompaktna in ne kvari splošnega videza prostorov. Uporaba vtičnice je čim preprostejša. Vsak lahko to reši. Prednosti aplikacije so vidne že naslednji mesec.
  E-Energy
 • Ana
  E-Energy uporabljam že pol leta in sem preprosto presenečen nad tem, kako ta trgovina opravlja svoje delo. Za elektriko sem začel plačevati le nekaj centov. Prihranjeni denar lahko končno porabimo za kaj koristnega. Vsekakor priporočam vtičnico.
  E-Energy
 • Nik
  Pred kratkim je to prodajalno kupil moj prijatelj. Način, kako je sanjal o računih za elektriko, me je kar šokiral. Na splošno sem ga tudi kupil. Ni mu bilo žal niti kapljice. E-Energy resnično pomaga prihraniti denar.
  E-Energy
 • David
  Te naprave nisem kupil samo zato, da prihranim pri majhnih računih. Predvsem pa sem si želel, da bi naprave zdržale dlje časa ravno zaradi pravilne razporeditve obremenitev v omrežju. Ne trpim več zaradi nenadnih izpadov električne energije. In lep bonus - z E-Energy zdaj plačujem veliko manj električne energije.
  E-Energy
 • Žiga
  Nikoli si ne bi mislil, da bi kaj takega lahko začelo varčevati moj denar. Vtičnica E-Energy tako ali tako ni draga in po enem mesecu so se ji zaradi prihranjenega denarja stroški v celoti povrnili. Vsem svetujem, da kupijo to napravo!
  E-Energy
Uporabniška ocena E-Energy
4.3
27