Navodila za uporabo E-Energy

Kako uporabljati vtičnico E-Energy

Varčna vtičnica E-Energy je inovativen izdelek, zasnovan po vseh najnovejših standardih. Njegova uporaba je zelo preprosta in enostavna. Svoj prostor bo našel v popolnoma vsakem domu in ga je mogoče kupiti v Sloveniji. Vtičnica je dobavljena v zaščitni embalaži, skupaj z navodili za uporabo in vsemi tehničnimi specifikacijami. E-Energy je treba samo priključiti na običajne vtičnice v hiši, ki so povezane s celotnim omrežjem.

Področje uporabe Učinkovitost
V običajni gospodinjski vtičnici s slabo napeljavo petdeset%
V običajni gospodinjski vtičnici z dobro ožičenjem 80%
V podaljšku sto%

Kdo potrebuje ta izdelek

Kako uporabiti vtičnico E-Energy in shraniti

Vtičnica je kot nalašč za tiste, ki se želijo zavestno približati porabi energije. Ta izdelek je odličen prihranek energije, kar je razvidno iz računov za elektriko. Odčitki števca se bodo zmanjšali za 30% - 50%. Odlična rešitev bo za tiste, ki imajo težave s padci napetosti v hiši ali pogostimi okvarami električnih naprav. Poleg tega so vtičnice kot nalašč za vsak dekor.

Kontraindikacije za uporabo pripomočka

Trgovina je kontraindicirana za tiste, ki imajo hišo že opremljeno z varčnimi napravami. Za tiste, ki živijo v zelo starih in dotrajanih stanovanjih, ne bo veliko smisla. Ožičenje v njih je praviloma zelo staro in ima okvare. Učinek njegove uporabe ne bo tako močan. Odlična rešitev bi bila zamenjava ožičenja v hiši in šele nato uporaba vtičnice. Te naložbe se bodo povrnile v 4 mesecih.